Η Εταιρία μας

Σαλιαγκόπουλος-Παράθυρα-(42)

Η Εταιρεία Εφαρμογές Ξύλου Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. τα τελευταία 17 χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με την παραγωγή Γερμανικών κουφωμάτων υψηλής ποιότητας και ειδικών απαιτήσεων.

Σε ιδιόκτητο χώρο 4 στρεμμάτων στους Φούρνους Αργολίδας, διατηρεί ΚΑΘΕΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, ανταποκρινόμενη στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της.

Στόχος της εταιρείας μας είναι η δημιουργία ξύλινων κουφωμάτων που να αντέχουν στο χρόνο και ταυτόχρονα εκφράζουν την αισθητική και τη κομψότητα. Αναλαμβάνει και δημιουργεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μικρά και μεγάλα κατασκευαστικά όνειρα πάντα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις των πελατών της.

Και ενώ η παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας μας είναι σημαντικά μεγάλη, η συνεχής βελτίωση της ποιότητας σε όλες τις παραγωγικές φάσεις όπως αυτές πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό είναι αδιάσπαστο μέρος του επιχειρηματικού σχεδιασμού της επιχείρησης που χρησιμοποιεί πάντα ότι καλύτερο σε πρώτες ύλες (Δρυς, Νιαγκόν, Σίπο, Μεράντι).

Οι βαφές που χρησιμοποιούνται είναι οικολογικές (υδατοδιαλυτές), οι δε μηχανισμοί είναι siegenia τύπου E-Look, Γερμανικής προέλευσης εξαιρετικά ιδιαίτερης ποιότητας και αντοχής.

Η εταιρεία Εφαρμογές Ξύλου Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. διαθέτει έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό όπου μετά την τοποθέτηση μπορεί να δώσει όλες εκείνες τις τεχνικές συμβουλές και λύσεις για την καλή συντήρηση.

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο Βεκέθι Φούρνων στην Ερμιονίδα.

DSC00471
DSC00106