Σαλιαγκόπουλος-Πόρτες-(111)

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

Σύμφωνα με ειδικούς του Πανεπιστημίου Lund, που κατασκεύασαν πρόγραμμα μέτρησης εξοικονόμησης ενέργειας για τους υαλοπίνακες, και υπολογισμούς του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, τα ενεργειακά διπλά τζάμια στην Αθήνα μειώνουν ετησίως την κατανάλωση έως και κατά 7.400 κιλοβατώρες για τη θέρμανση και ψύξη κατοικιών εμβαδού 100 τ.μ. Στη Θεσσαλονίκη η αντίστοιχη εξοικονόμηση ξεπερνά τις 10.000

κιλοβατώρες, στη Φλώρινα εκτοξεύεται στις 16.000, ενώ στα Χανιά πέφτει στις 5.000.

«Έχει πλέον σχεδόν καθιερωθεί η χρήση διπλών τζαμιών στα νέα κτίρια, τα οποία επιπλέον προσφέρουν και καλύτερη ηχομόνωση. Σε υπάρχοντα κτίρια, εάν στα πλαίσια μιας ανακαίνισης πρόκειται να αντικατασταθούν τα κουφώματα του κτιρίου, τότε είναι ευκαιρία να τοποθετηθούν διπλά τζάμια. Η χρήση διπλών υαλοπινάκων μειώνει τις θερμικές απώλειες σε σχέση με τους απλούς υαλοπίνακες κατά 27%40%, και έως 46% για διπλούς υαλοπίνακες

Επίσης, υπάρχουν τα τζάμια ηλιακού ελέγχου που επιτρέπουν στο φως να διαπερνά έ να παράθυρο ή μία πρόσοψη ενώ ταυτόχρονα διαχέουν και αντανακλούν ένα μεγάλο μέρος της ηλιακής θερμότητας. Έτσι ο εσωτερικός χώρος παραμένει πιο δροσερός. Στους συγκεκριμένους υαλοπίνακες υπάρχουν στρώσεις από ειδικά υλικά που απωθούν την ηλιακή θερμότητα ενώ τα τζάμια είναι διπλά, που σημαίνει ότι παρέχουν ιδιαίτερα καλή μόνωση

Oι νέες τεχνολογίες στην κατασκευή των τζαμιών και η εφαρμογή διπλού υαλοπίνακα τύπου στις κατοικίες λειτουργούν ευεργετικά για το περιβάλλον, καθώς μειώνεται δραστικά η ποσότητα του διοξειδίου του άνθρακα που απελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα.

Σαλιαγκόπουλος-Παράθυρα-(111)

ΒΑΦΗ

Η βαφή των κουφωμάτων μας αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο κεφάλαιο στην επιλογή των πελατών μας, αναγνωρίζοντας μας για την πιο καλοφινιρισμένη εργασία, με την μεγαλύτερη αντοχή βαφής στο πέρασμα του χρόνου.

Γίνεται στους ιδιόκτητους χώρους μας. Η εταιρεία διαθέτει από τους πλέον σύγχρονους–κλιματιζόμενους, χώρους για την βαφή των ξύλων .Τα τελευταία 10 χρόνια έχουν εγκατασταθεί κουφώματά μας σε νησιά, σε κατοικίες δίπλα στην θάλασσα, σε βουνά, σε σπίτια που βάλλονται στις πιο δύσκολες και αντίξοες καιρικές συνθήκες και όμως η βαφή των κουφωμάτων μας ανταποκρίνεται και δικαιολογεί την φήμη μας .

Η επιτυχία αυτή δεν είναι τυχαία.

Οι βαφές μας είναι υδατοδιάλυτες και οικολογικές. Η διαδικασία βαφής των κουφωμάτων ξεκινάει με εμβοτισμό του κουφώματος για απεντόμωση και απομάκρυνση όλων των μυκήτων από το ξύλο.

20160123_130545

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Η τοποθέτηση των κουφωμάτων εκτελείται αποκλειστικά από συνεργεία τοποθέτησης της εταιρείας μας με άριστη τεχνογνωσία. Τα συνεργεία ενημερώνονται διαρκώς με τις νέες τεχνικές εξελίξεις που αφορούν την άριστη εγκατάσταση των κουφωμάτων. Το τελικό φινίρισμα , η άριστη συμπεριφορά, η ευγένεια και η κατανόηση των συνεργείων μας είναι τα χαρακτηριστικά που εκφράζουν το ήθος της εταιρείας μας.
Όλα τα υλικά στερεώσεις και μόνωσης πληρούν απόλυτα τις οικολογίες προδιαγραφές.

DSC-W153517

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Πλέον η αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων δεν είναι οδυνηρή ούτε για το σπίτι το οποίο κατοικείτε ούτε και για εσάς. Μπορούμε εύκολα και γρήγορα να αντικαταστήσουμε τα παλιά σας ξεπερασμένα και δυσλειτουργικά κουφώματα με σύγχρονα καινούρια χωρίς καταστροφές στον χώρο σας.

Ακόμη και αν χρειαστεί πλήρη αποξήλωση των κουφωμάτων σας, είμαστε κοντά σας να σας δώσουμε την όποια τεχνική λεπτομέρεια για γρήγορη και σωστή τοποθέτηση.

DSC00103